Skåpbil med 150 km per dygn inkluderat.

Hyr för 149:-/h 895:-/dygn

Hitta en skåpbil nära dig
Badge: Ladda ned på Google PlayBadge: Hamta i App Store

Hyr en skåpbil snabbt och enkelt. Dygnet runt, alla dagar.

Med Hyre kan du hyra skåpbil per timme eller i flera dagar. Eftersom du bokar och låser upp bilen med Hyre-appen kan du hämta upp den dygnet runt alla dagar i veckan, och du behöver aldrig stå i kö. Skåpbilarna är parkerade på ett flertal fasta parkeringsplatser runt om i staden där du hämtar upp och återlämnar bilen.

Ladda ned appen för att hitta en skåpbil nära dig.

Stor skåpbil 6m3

Perfekt för att flytta en massa saker eller hämta upp en stor pryl som du just har köpt. Med en volym på hela 6m3 får du plats med allt från en stor soffa till ett gäng flyttlådor. Det är också enkelt att ta sig fram i stan tack vare de stora fönstren, backkamera och automatlåda.

 895:-/dygn

 149:-/timme

Så här fungerar Hyre

Ladda ned och registrera dig

För att kunna hyra en bil med Hyre måste du ladda ned appen till din smartphone och skapa ett konto genom att registrera dig med BankID.

Välj en bil som passar dig

Du kan hyra bil per timme eller under flera dagar. Välj om du vill hämta upp bilen omgående eller om du vill göra en förbokning. När du är klar parkerar du bilen där du hämtade den och avslutar resan i vår app.

Lås upp med din smartphone

Du låser enkelt upp med ett knapptryck i appen som ansluter till bilen via Bluetooth. Därmed slipper du stå i kö fåor att hämta ut en nyckel.