Tillsammans för en delad framtid

Hyre x Voi

Ladda ner och kör
Badge: Ladda ned på Google PlayBadge: Hamta i App Store

Tillsammans för en bättre stad

Hyre och Voi ingår ett samarbete i de skandinaviska länderna med målet att göra det ännu lättare för fler att inte behöva äga en egen bil.

Samarbetet, som är en integration mellan Hyre och Voi, möjliggör för användaren att använda sig av flera transportformer i en och samma beställning.

Förutom att du kan parkera din skoter vid Hyres parkeringsplatser kan du också enkelt hitta Voi-skotrar direkt i Hyre-appen.

Under sidomenyn i Hyre-appen kan du välja ”Hitta Voi-skoter” och få en karta över tillgängliga Voi-skotrar som finns i närheten – precis på samma sätt som du är van att se kartan i Voi-appen. Välj en skoter och tryck på "Boka med Voi" så skickas du vidare till Voi-appen för att slutföra beställningen och betala.

Så här fungerar Hyre

Bildelning är superenkelt med Hyre. Du har tillgång till en bil när behovet uppstår, men slipper allt trassel det innebär att äga en. Skapa ett konto kostnadsfritt och sätt dig bakom ratten på mindre än 5 minuter! Alla bilar låses upp med mobiltelefonen och kostnaderna beräknas automatiskt under vägen.

Ladda ned och registrera dig

För att kunna hyra en bil med Hyre måste du ladda ned appen till din smartphone och skapa ett konto genom att registrera dig med BankID.

Välj en bil som passar dig

Du kan hyra bil per timme eller under flera dagar. Välj om du vill hämta upp bilen omgående eller om du vill göra en förbokning. När du är klar parkerar du bilen där du hämtade den och avslutar resan i vår app.

Lås upp med din smartphone

Du låser enkelt upp med ett knapptryck i appen som ansluter till bilen via Bluetooth. Därmed slipper du stå i kö för att hämta ut en nyckel.

Hitta bilar nära dig

Vi har bilar på hundratals parkeringar, så du kommer alltid att få tag på en bil när du behöver en. Ladda ned Hyre-appen för att se priser och tillgänglighet.

Ladda ned appen för att hitta en bil nära dig.