Om Hyre

Hyre grundades 2018 och är nu ett av de största företagen inom bildelning i Norden med fler än 2 000 bilar i sitt utbud. Företaget är ett samarbete mellan Møller Mobility Group och Hyre Management, där Møller Mobility Group är den största aktieägaren.

Snabb och smidig kundresa

Du behöver bara vår app för att boka en bil, låsa upp den och sedan betala bilhyran. Det är slut med att stå i tråkig kö för att hämta ut en bil. Vägtullar, bränsle/laddning och hyrpriser beräknas automatiskt i realtid, vilket gör att du alltid har fullständig översikt och slipper ägna tid åt att administrera diverse utgifter.

Våra fordon är alltid tillgängliga, och vårt mål är att aldrig vara mer än 5 minuter bort från dig. Bilflottan ägs och hanteras av Hyre, vilket ger oss total kontroll över kundresan så att vi kan säkerställa en förutsägbar och säker tillgång till moderna bilar till konkurrenskraftiga priser.

Passion för teknik

Vi älskar ny teknik och de möjligheter den ger oss att skapa fantastiska kundupplevelser, och vi utmanar gärna status quo. Våra olika plattformar byggs och utvecklas av våra briljanta medarbetare, som ger oss möjlighet att agera snabbare och mer flexibelt än alla andra. Vi är idag 40 anställda teknikentusiaster i Norge, Sverige och Danmark.

Vi tror på en framtid med delade, självkörande elektriska bilar eftersom:

Bilarna förändras.

Bilarna är nu anslutna till internet, vilket gör det mycket enklare med bildelning. Allt fler bilar är dessutom elbilar, och i framtiden kommer de att vara självkörande.

Demografin förändras.

Bilen är inte längre en viktig statussymbol, och det är inte lika många unga vuxna som vill äga en bil idag. Folk vill ha enkelhet, flexibilitet och frihet.

Hållbarhet är ett krav.

Sättet vi förflyttar oss på idag är inte hållbart. Även med elbilar kommer förtätningen i våra största städer att tvinga fram alternativa lösningar inom persontransport.

Våra kontaktuppgifter:

Hyre AB
org. nr 559370-4645

@hej@hyre.se

077-575 76 00