Renault Trafic SE
Hyr skåpbil från 149:- per timme

Enkelt och billigt

Ladda ner Hyre-appen
4,9 / 5
1,8k recensioner
i Play Store
5 / 5
19k recensioner
i App Store
Scanna QR-koden för att ladda ned appen
Tilgjengelig på Google Play
4,9 / 5
1,8k recensioner
Last ned fra App Store
5 / 5
19k recensioner
Hyr en nyckellös skåpbil. Dygnet runt, alla dagar.

Med Hyre kan du hyra skåpbil per timme, i flera dagar eller så länge du önskar. Eftersom du bokar och låser upp bilen med Hyre-appen kan du hämta upp den dygnet runt alla dagar i veckan, och du behöver aldrig stå i kö. Skåpbilarna är parkerade på ett flertal fasta parkeringsplatser runt om i Stockholm där du hämtar upp och återlämnar bilen.

Ladda ned appen för att hitta en skåpbil nära dig

Stor skåpbil 6m³

Perfekt för att flytta en massa saker eller hämta upp en stor pryl som du just har köpt. Med ett lastutrymme på 290x135x135cm får du plats med allt från en stor soffa till ett gäng flyttlådor. Det är också enkelt att ta sig fram i stan tack vare de stora fönstren, backkamera och automatlåda.

149:-/timme
4 999:-/vecka
1 199:-/dygn
0,99:-/för varje påbörjad kilometer
Så här fungerar Hyre
icon-sofa
Ladda ned och registrera dig

För att kunna hyra en bil med Hyre måste du ladda ned appen till din smartphone och skapa ett konto genom att registrera dig med BankID.

icon-app-map-unlock
Välj en bil som passar dig

Du kan hyra bil per timme eller under flera dagar. Välj om du vill hämta upp bilen omgående eller om du vill göra en förbokning. När du är klar parkerar du bilen där du hämtade den och avslutar resan i vår app.

icon-unlock-with-phone
Lås upp med din smartphone

Du låser enkelt upp med ett knapptryck i appen som ansluter till bilen via Bluetooth. Därmed slipper du stå i kö fåor att hämta ut en nyckel.