Enklare hyrbil för företaget

Därför ska du hyra bil genom Hyre

Ett företagskonto hos Hyre ger ditt företag alla fördelar som en bil innebär, utan att äga den. Ni sparar både tid och pengar från administration och anställda kan hyra bil när de behöver, lika enkelt som att hyra bil privat.

Spara pengar

Hyre är en prisvärd och enkel hyrbilstjänst med smarta lösningar som kan sänka företagets bilkostnader med över 50%.

Smidigare för anställda

Med hundratals bilar i Stockholm sparar anställda tid när alternativet att köra bil är mer fördelaktig än att åka kollektivt.

Bättre för miljön

En delad bil ersätter 10 privata bilar vilket ger mer plats för bostäder, grönytor och människor i våra städer.

Allt som ett företagskonto borde kunna göra

Anställda kan boka bil själva

Med ett företagskonto behöver anställda inte lägga ut för sin arbetsresa och kan enkelt boka en hyrbil på företagets bekostnad.

Admin kan boka bil åt anställda

Som administratör kan du boka en bil för andras räkning via appen eller webben. Ett sms med länk skickas automatiskt ut till personen som ska hyra - bara hoppa in och köra.

Alla kostnader på samma faktura

Alla kostnader relaterade till resan såsom hyreskostnad, vägtullar och körda kilometer räknas automatiskt ut längs vägen. Du kan även betala för parkering och bränsle direkt i appen så att alla kostnader samlas på en och samma faktura.

Koppla hyreskostnader till rätt avdelning eller projekt

I företagsportalen kan du addera kostnadsställe vid bokning av bil för att enkelt kunna fördela kostnaderna i efterhand. Till exempel projektnummer, avdelningsnummer eller annat som passar ditt företag bäst.

Full översikt och detaljerade rapporter

I företagsportalen får du som admin full kontroll över alla aktiva och tidigare hyresavtal. Du kan exportera detaljerade redovisnings- och användningsrapporter till Excel så att du kan bearbeta dem som du vill.

Vanliga frågor

Kostar det något att ha ett företagskonto?

Nej, det finns inga fasta kostnader för att ha ett företagskonto hos Hyre. Du debiteras bara när du faktiskt hyr en bil, och du kan lägga till så många anställda du vill.

Kan jag få alla kostnader på samma faktura?

Ja, du kan ansöka om att få en månadsfaktura eller en enstaka faktura när du skapat ett företagskonto, du får svar inom en arbetsdag.

Är det andra hyrespriser för företag?

Du betalar samma låga hyrespriser oavsett om du hyr privat eller via ett företagskonto hos Hyre.

Måste jag ha en extra användare utöver min privata?

Nej, du har samma användare och inloggning oavsett om du hyr för jobbet eller privat. Enda skillnaden är att du ändrar betalningssätt när du bokar en bil.