Så här hyr du bil med Hyre

Ladda ner och kör.
1

Ladda ned appen och registrera dig

Du behöver vår mobilapp för att kunna hyra en bil med Hyre. Det finns ingen medlemsavgift, och du registrerar dig kostnadsfritt och säkert med BankID. När du har registrerat dig ombeds du att ta en bild av ditt körkort, och strax kan du börja boka en bil.

bank id
2

Lägg till betalningsmetod

Lägg till ett betal- eller kreditkort och skapa betalningsprofiler om du vill separera privata resor och jobbresor.

bank id
3

Kör nu eller boka

Om du behöver en bil omedelbart väljer du ”Kör nu". Bilen reserveras då i 24 timmar men du kan lämna tillbaka den när som helst, och du debiteras endast för den tid du har använt bilen. Om du vill boka en bil i förväg kan du välja en tid för upphämtning och återlämning med "Reservera". När du bokar en bil i förväg debiteras du för hela bokningen, även om du lämnar tillbaka bilen tidigare.

bank id
4

Ta bilder på bilen

När du hämtar upp och återlämnar bilen måste du ta bilder av den för att dokumentera skicket både före och efter din hyresperiod. Du kan ta hur många bilder du vill, även under hyresperioden.

bank id
5

Lås upp med din smartphone

Appen fungerar som bilnyckel, så du behöver aldrig stå i kö och du kan hämta upp en bil så fort du behöver en. Appen ansluter till bilen via Bluetooth, och du får åtkomst till bilen när du kommer i närheten av den. Se därför till att du har både Bluetooth och platstjänster aktiverat.

bank id
6

Bränsle och laddning

Det finns ett kort i alla bilar som du kan använda för att tanka eller ladda på Circle K. När du använder kortet registreras alla dina utgifter för tankning/laddning i din bokning med Hyre. Hann du inte med att tanka eller ladda innan du återlämnade bilen? Inga problem. Vi beräknar skillnaden mellan upphämtning och återlämning och debiterar eller krediterar automatiskt skillnaden.

bank id
7

Parkera enkelt med EasyPark

EasyPark är integrerat i Hyre-appen, vilket gör att du kan betala för parkering direkt i appen utan att använda andra parkeringsappar. Din parkeringstid stoppas automatiskt när du startar bilen och kör iväg.

bank id
8

Förläng din hyresperiod när som helst

Om du behöver bilen längre än förväntat kan du se i appen hur länge den är tillgänglig och sedan förlänga bokningen där.

bank id
9

Lägg till extra förare kostnadsfritt

Om ni är två eller flera som delar på resan kan alla personer få åtkomst till samma bokning via appen. Samtliga registrerade förare täcks av försäkringen utan extra kostnad.

bank id
10

Rapportera skada

Om bilen som du hämtar upp har synliga skador eller om du råkar ut för en olycka kan du rapportera det direkt i appen. Du kan även se tidigare inrapporterade skador på bilen i förväg och på så vis slippa ägna tid åt att dokumentera och rapportera redan kända skador.

bank id
11

Full översikt i appen

Du har full översikt på dina tidigare resor via vår app och vill du ladda ner kvitton i pdf-format gör du det enkelt via webben.

bank id